Bovenafbeelding

Home

Welk vervoer?

Wagenpark

Ons bedrijf

Kwaliteit

Vacatures

Esso Rutten

Peugeot

Keurmerk

Esso Rutten

Esso Rutten ligt aan de Nieuweweg 116 in Wijchen en is 7 dagen per week geopend.

Esso Rutten heeft sinds kort de shop geheel vernieuwd en uitgerust met een uitgebreide bakery waarin verse broodjes worden gebakken, en waar vele andere etenswaren te krijgen zijn. Ideaal voor een ontbijt of lunch onderweg, of zomaar tussendoor. Hieronder twee foto's van het nieuwe interieur.

De bakery is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 14.30 uur, en zaterdag van 9.00 uur tot 14.00 uur.

Bakery 3     Bakery 2

Interieur van de nieuwe bakery.

Carwash

WasstraatIn de carwash past ieder voertuig met een hoogte tot 2m80. Er zijn wasprogramma's verkrijgbaar van 6 euro voor een basisprogramma tot en met een totaal wasprogramma van 12,50 euro. De wasinstallatie werkt met softtech wasborstels, zodat uw auto krasvrij wordt gewassen. Desgewenst kunt u ook uw auto handmatig wassen of vlekvrij naspoelen via de spuitautomaten; deze automaten werken op muntgeld.

In onze shop zijn verder allerlei artikelen verkrijgbaar voor het onderhoud van uw auto.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 21.00 uur; zaterdag van 8.00 uur tot 21.00 en zondag van 9.00 - 21.00 uur. U kunt 24 uur per dag tanken bij onze nachtpomp, de bij het sluiten van het tankstation wordt geactiveerd. U kunt dan electronisch betalen via de automaat.

Vacature

Esso Rutten heeft momenteel een vacature voor iemand die de shop gaat bedienen op zaterdagen en zondagen. Leeftijd vanaf 20 jaar. Stuur je sollicitatie in via ons sollicitatieformulier!